Kategórie
 
 
 
 
 

Radosť z vytvorenej vecičky je nazaplatenie. Ale čo keď existujú ľudia, ktorí si chcú vašu handmade ručne vyrobenú vec kúpiť? Máme pre vás zopár tipov.

 

Predobjednávka Puffy vlny pre vaše tvorenie. Objednáme vám farbu akú potrebujete v množstve aké si poviete.

 

Máme našu prvú autorskú látku. Pozrite sa s nami na jej príbeh. Ako látka vznikala a aký príbeh má jej potlač. 

 

Šijete vo veľkom a chcete nakúpiť látky za nízke ceny? Náš veľkoobchod je tu pre vás. Špecializujeme sa na kavalitné Európske látky. Vieme dodať materiál podľa vášho priania zo širokej ponuky Európskych výrobcov. 

 

Pripravujeme pre Vás to najzaujímavejšie, čo sa na Slovensku v oblasti šitia a tvorenia viete naučiť. Tu nájdete zoznam kurzov šitia na stroji. Či už pre úplne začiatočníčky alebo pokročilé, ktoré chcú zdokonaliť svoje umenie. 

 

Minimálny rozmer aký vám odstrihneme z našich látok je 0,5m ideálne 1m.

 

Prečo sa oleje doTERRA dostali na kvetinovelatky.sk a prečo tu sú? Dočítate sa v tomto článku. 

 

Rúško z bavlny ušijeme jednoducho za 15 minút. Myslite však na to, že takéto rúško vás pred nebezpečným vírusom COVID 19 neochráni avšak je lepšie ako žiadna ochrana

 

Farbou roka 2020 je Clasic Blue teda klasická modrá. Je to dobrá správa pre všetky milovníčky modrotlače a klasickej modrej farby, nakoľko sa jej tento rok môžete nabažiť do sýtosti.

 

 

Každý deň nové okienko.

 

Je to tu! Nový eshop je na svete. Vitajte u nás v našom novom obchodíku, veríme, že sa vám bude u nás páčiť a bude sa vám vyberať a nakupovať príjemnejšie ako v starom obchodíku.

 

Bavlna, to je láska na prvý pohľad. V prvom rade sa s ňou neskutočne dobre pracuje, šitie z nej zvládne aj úplna začiatočníčka. Na bavlnu sa dá vytlačiť čokoľvek, krásne vzory z nej robia najpoužívanejší materiál. Jej vlastnosti? Je pevná, príjemná na dotyk aj keď je pravdou že sa dosť krčí. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia