Kategórie
 
 
 
 
 

Prečo esenciálne oleje doTERRA?

Prečo sa oleje doTERRA dostali na kvetinovelatky.sk a prečo tu sú? Dočítate sa v tomto článku. 

Esenciálne oleje doTERRA nám vstúpili do života v januári 2020. Je to neuveriteľné ako nám zmenili život. A keďže je dosť pravdepodobné, že by mohli pomôcť aj vám rozhodli sme sa zaradiť ich do ponuky k našim látkam.

Aj keď možno na prvý pohľad sú to len malé fľaštičky s nejakou tekutinou. Vo vnútri sa skrýva skutočný poklad. Vysvetlím vám prečo. Neviem či ste už niekedy zažili bolesti hlavy a migrény. Ak áno tak viete o čom je reč, niekedy nezaberie ani ibalgin a pokazí vám to celý deň. A keď práve máte veľa práce alebo povinnosti a musíte fungovať. Taktiež je to aj keď dostanete menštruáciu, ak máte kŕče len ťažko sa budete na ľudí usmievať a odvádzať v práci 100% výkon. Mne stačí iba natrieť si na čelo Peppermint a bolesť hlavy je do pár minút preč. Pri menštruačných bolestiach zas natrem na bruško ClaryCalm a kŕče sa stratia. 

A ešte jedna perlička, ako iste viete práca s látkami nie je jednoduchá, neustále dvíhať ťažké balíky a celý deň ich presúvať s poličky na stôl odstrihnúť a zas do poličky, niekedy je to celkom výzva! Ale moju prácu milujem takže je to báječné ale moje zápästia si to nemyslia. Odniesli si za to svoju daň. Nikdy nezabudnem na ten deň keď som už vážne nemohla ďalej, bolo to v období keď u nás vypukla Corona a látky sme strihali do neskorých nočných hodín. Zápästie to nevydržalo, nepomohla ani bandáž ani heparínová masť. A tak som začala natierať s Deep Blue olejom. Môžem s kľudom povedať že aj vďaka tomuto zázraku ste vaše látky dostali tak rýchlo a mohla som pracovať zas bez bolestivého zápästia.

Toto sú len zrniečka toho ako oleje doTERRA pomohli mne o pokojnom a kvalitnom spánku vám ani hovoriť nebudem, skrátka spím ako miminko vďaka mojej Lavender.

Oleje sa delia na samostatné oleje a olejové zmesi vo fľaštičkách 15m a 5ml. A potom na guľôčky roll on takzvané Touch kde je zmiešaný účinný esenciálny olej s kokosovým olejom v elegantnej fľaštičke do kabelky, pripravenej na okamžitú aplikáciu 10ml.

Všetky oleje, ktoré mám osobne odskúšané nájdete na eshope TU. Popisky k olejom som písala ja osobne a vychádzajú z mojej viac ako polročnej skúsenosti. Olejov je samozrejme niekoľko násobne viac, ale zaradila som do ponuky tie najčastejšie používané na bežné problémy. Ak chcete riešiť niečo špecifické ako je napríklad štítna žľaza alebo viac špecifické zdravotné problémy vieme objednať presne olej pre vás kľudne sa ozvite, budem rada ak zažijete takú pozitívnu zmenu ako ja. 

 

Ak vás niečo z tohto zaujalo rada vám poviem viac zavolajte mi na 0919172427 alebo napíšte mail na info@kvetinovelatky.sk pretože táto debata má istotne zmysel. Ja som od januára nebola v Lekárni! A to som tam chodila pravidelne po ibalgin, sirupy proti kašlu, tabletky na cmúlanie pri zapálenom hrdle, spreje do nosa..... Už nemusím a všetko mám vyriešené prírodnou cestou pomocou byliniek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia