Kategórie
 
 
 
 
 

Autorská látka - splnený sen

Máme našu prvú autorskú látku. Pozrite sa s nami na jej príbeh. Ako látka vznikala a aký príbeh má jej potlač. 

Nápad vytvoriť našu jedinečnú autorskú látku sme mali v hlave už dlho. Ale viete ako to chodí, kým človek zistí ako je to vôbec možné zrealizovať prejde skutočne dlhý čas. U nás tento proces trval skoro rok.

Po dlhých mesiacoch spolupráce s grafikom a nespočetnému množstvu textoviek sme uvideli svetlo na konci tunela. Už sme si skutočne mysleli po tomto niekoľko mesačnom maratóne, že vytlačiť látku bude hračka. No a tu sa ten pravý adrenalín len začal. S tlačou látok to nieje také jednoduché ak zrovna nemáte niekoľko tisíc na kúpu vlastného tlačiarenského stroja. Nájsť výrobcu ktorý je ochotný vytlačiť vám na vlastnom stroji iný vzor ako sú tie jeho bola dosť výzva. 

Ale podarilo sa! Dnes vám môžeme predstaviť historicky prvú kolekciu našich vlastných látok s autorským dizajnom! 

Tieto látky nesú v sebe príbeh, posolstvo a silnú emóciu.

Tak dovoľte aby sme vám predstavili o čom tieto látky sú. 

Je to príbeh o srnke.. O srnke, ktorá túžila lieťať ľahko ako motýľ. V horúce letné dni sledovala ako nádherne s ľahkosťou motýle lietajú a jej túžba po lietaní sa každým dňom zmocňovala celého jej tela. Jej túžba bola obrovská každá bunka jej tela túžila po krídlach. A tak jednej jasnej noci pri splne mesiaca sa jej sny stali skutočnosťou. Nad ránom v rannej hmle sa srnka prebudila a mala krídla. Nádherné jemnučké krídla, pomocou ktorých mohla vyletieť až k oblakom. Nikdy neprestávajte snívať. Aj keď sny sa môžu stať nemožné, vždy sa k nim môžete aspoň priblížiť. Stačí len neprestávať veriť, že je to možné. 

Tak toto je príbeh našej látky, vitajte v našom svete KvetinovýchLátok. Vo svete kde sa sen o vlastnej autorskej látke stal skutočnosťou a kde je práca láskou. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia